Open Menu
Pijl naar beneden
Welkom bij DKG

Verras de keukenwereld met jouw IT-kennis en/of Technische expertise!

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega's die samen met ons voor de beste kwaliteit willen gaan. Maak hieronder kennis met de wereld van DKG, ons productieproces én onze vacatures.

Bekijk alle vacatures Van trend naar product

Onze Merken

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Om bij het begin te beginnen: DKG is het bedrijf achter de merken Bruynzeel Keukens en Keller Keukens. Dagelijks produceren wij zo’n vijfhonderd keukens. Onze fabriek in Bergen op Zoom behoort met een oppervlakte van 56.000 m2 tot een van de grootste van Europa. Ook leuk om te weten: wij produceren zo’n 7.700.000.000 verschillende kasten en 56.000 verschillende halffabricaten. Onze assemblagelijn is geavanceerd en state-of-the art én wij maken uitsluitend gebruik van watergedragen lak.

Voor ons zijn drie waarden heel belangrijk: functioneel, veilig en puur. Iedere dag voeren wij ons werk met trots uit en leveren wij keukens van de beste kwaliteit. Wil je sfeer proeven bij DKG? Met onze Virtual Tour geven wij jou graag een kijkje bij ons in de keuken. Ontdek bijvoorbeeld met welke machines wij werken. In het bezit van een VR-bril? Maak de beleving compleet en activeer de VR-modus.

Van trend naar product

Onze nieuwste vacatures