Open Menu
Pijl naar beneden

Teamleider

Wat ga je doen?
Je belangrijkste missie is zorgen dat er een team staat op jouw afdeling en dit doe jij met natuurlijk leiderschap en plezier. Als teamleider bij DKG ben je verder verantwoordelijk voor verbetering, borg je een deel van het productieproces en realiseer je de afgesproken prestaties. Ook zorg je voor de kwaliteit en kwantiteit van het productieproces.  

Je werkt nauw samen met je collega teamleiders van de andere afdelingen. De dagelijkse aansturing op de vloer doe je samen met teamcoaches. Samen met dit hechte team geven jullie de maximale prestatie voor onze klanten. Daar heb je toch gewoon zin in!

Ben jij onze nieuwe Teamleider?
Binnen onze fabriek kom je de meest uiteenlopende situaties tegen. Je beschikt over sterke analytische vaardigheden en een groot oplossend vermogen. De zorg voor onze medewerkers en de samenwerking met je collega’s is voor jou heel belangrijk. Alleen zo kom je tot het beste resultaat. Je voelt passie voor het overzien van een proces en wil je hier ook, daar waar nodig, verder in verdiepen. In jouw ogen is er altijd ruimte voor verbetering van onze kwaliteit.
Verder vragen wij:

  • Een afgeronde hbo-opleiding
  • Ben jij een enthousiaste teamplayer en kun je mensen op een prettige manier overtuigen? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

Wat bieden wij jou?
Wij geloven in de kracht van onze medewerkers en leggen daardoor veel verantwoordelijkheid bij jou. Daar doen wij graag wat voor terug.
Dit kan je van ons verwachten:

  • Vast dienstverband
  • Goed salaris, 12 ATV-dagen en 24 vakantiedagen
  • Targetbonus
  • Mobiele telefoon
  • Eindejaaruitkering, winstdelingsuitkering en goede pensioenregeling
  • Een breed aanbod aan (online) opleidingsmogelijkheden zodat je jouw carrière tot een succes kunt maken
  • Een bijdrage aan je sportschool abonnement

Werken bij DKG betekent actief bijdragen aan een duurzame wereld. Wij zijn voorloper op het gebied van duurzaamheid en zijn de enige keukenfabrikant in Europa die CO2-neutrale keukens levert.

Daarnaast organiseren wij regelmatig personeelsuitjes, bedrijfsborrels en andere activiteiten. Kortom, zo’n werkomgeving vind je nergens anders!

Is deze functie jou op het lijf geschreven?

Solliciteer vandaag nog via onderstaande sollicitatiebutton.
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Kim van Veldhuizen, HR Adviseur bij DKG, via T. 06-10818648.
Een PI (PREDICTIVE INDEX®) test en/of assessment maakt deel uit van de sollicitatie procedure.