Open Menu

Welkom bij de afdeling Assortiments-beheer

Wel eens nagedacht over de rol van data en IT binnen een productieomgeving? Maak kennis met de afdeling Assortimentsbeheer bij DKG.

Bij DKG staan wij aan de vooravond van grote veranderingen. Dit is dan ook hét moment om je als Data Specialist aan te sluiten bij DKG, het bedrijf achter de merken Bruynzeel Keukens en Keller Keukens. Met jouw kennis en inzicht kunnen we de volgende stap nemen in het optimaliseren van onze producten en productieprocessen.

Lees snel verder!

Ga naar beneden

Met ons huidige team van 15 medewerkers zorgen wij bij Assortimentsbeheer ervoor dat onze fabriek momenteel vijfhonderd keukens per dag produceert. En dat voor drie verschillende merken: Bruynzeel Keukens, Keller Keukens en DKG Keukens.

Onze fabriek produceert zo’n 7.700.000.000 verschillende kasten en die worden via 35 Bruynzeelwinkels, verschillende dealers, projecten en bouwmarkten verkocht door heel Nederland. Wist je bijvoorbeeld dat één op de vier huishoudens in Nederland een Bruynzeel keuken heeft? En dat onze producten ook over de landsgrenzen heen verkocht worden?

Inmiddels zijn we veel meer dan een fabriek. Zo zijn we bijvoorbeeld ook specialist op het gebied van duurzaamheid. DKG is de enige keukenfabrikant in Europa die CO2-neutrale keukens levert. Als het om duurzaam ondernemen gaat, maken we binnen onze branche en zelfs daarbuiten continu het verschil.

Onze stabiele basis blijven behouden, daar werken we graag hard voor. Dataverwerking bij DKG gaat verder dan alleen het invoeren van gegevens. Assortimentsbeheer is een van de belangrijkste schakels binnen het gehele productieproces. Daarom wordt het automatiseren en digitaliseren van onze data steeds belangrijker. DKG wil in deze digitale trend graag voorloper zijn en blijven. Het komende jaar maken wij dan ook plaats voor meer Data specialisten en Configuratoren. Samen groeien en beter worden, dat is ons doel.

Na dat je ’s ochtends bij binnenkomst bij de koffiecorner jezelf een kop koffie of thee hebt ingeschonken en met de collega’s de voetbalwedstrijd of die leuke en interessante tv-uitzending van de avond ervoor hebt besproken, start je je dag op met het openen van je mailbox. Afhankelijk van de prio’s die zich hierin aandienen en/of de geplande afspraken in je agenda, start er weer een boeiende werkdag voor jou. Je taken zijn, ongeacht je functie, boeiend en afwisselend en met de invoer van de geplande nieuwe kastenserie eind 2019 ligt er een uitdagende klus voor je in het verschiet.

Het betekent namelijk dat alle kasten opnieuw uitgerekend moeten worden. Elke kast heeft zo’n 2.500 verschillende data elementen en deze moeten zéér accuraat verwerkt worden in Primefact en SAP. Daarnaast hebben we straks per kast maar liefst drie productcodes in plaats van één.

Binnen de afdeling Assortimentsbeheer heerst een sterk teamgevoel. Samen de klus klaren, er alles uit halen wat er in zit en dit altijd met oog voor details en kwaliteit. Daarnaast geloven wij in een persoonlijke werksfeer waarin we elkaar steunen en aanvullen. Onze teamgeest en open werksfeer is de wijze waarop wij het verschil maken: hier kun jij jezelf zijn!

In dit team ga jij je zeker thuis voelen. Dat beloven wij!

Heb jij ideeën en/of adviezen hoe wij dit succesvol kunnen implementeren zonder direct effect op de dagelijkse productie? Wij zijn erg benieuwd naar jouw visie!

Vertel daarom via onderstaand formulier hoe jij samen met ons voor de beste kwaliteit wil gaan. En wie weet spreken wij elkaar dan binnenkort in onze fabriek in Bergen op Zoom! Op zoek naar extra informatie over onze functies binnen Assortimentsbeheer? Geen probleem, bekijk hier de vacature voor Master Data Analist of Configurator.

Wil je meer informatie? Stuur ons dan even een Whatsapp berichtje.whatsapp icon Stuur een berichtje!

Neem ons mee in jouw visie op data en IT

Vertel ons jouw aanpak!

Wat is je voornaam?

Wat is je achternaam?