Open Menu
Pijl naar beneden

Commercieel Medewerker Klantenservice

Commercieel Medewerker Klantenservice

DKG Keukens ontwikkelt en produceert verschillende keukenprogramma’s onder verschillende (private) labels. Hiermee krijgen keukenretailers toegang tot een eigen label en/of eigen modellen. Werken bij DKG Keukens betekent werken in teamverband binnen een dynamische omgeving.

Wat ga je doen?
Samen met je collega’s in de binnen- en buitendienst werk je actief mee aan het verlenen van excellente diensten aan onze dealers. Je bent een belangrijke speler in het onderhouden van de contacten met de keukenspecialisten. Passie voor keukens zit in je bloed. Je vindt voldoening in het delen van kennis en bent de technische steun en toeverlaat van onze klanten. Je helpt ze met vraagstukken over bestellingen, leveringen, levertijden en service. Daarnaast ben je samen met de accountmanager commercieel verantwoordelijk voor de correcte planning en verwerking van de orders.

Wie zoeken wij?
DKG Keukens staat bekend om de ‘drive’ voor 100% klanttevredenheid. Dit ontstaat niet vanzelf, maar door de inzet van goede mensen. Onze mensen beschikken daarom over drie belangrijke kenmerken: open, gedreven en creatief. Naast deze eigenschappen beschik je over; 

  • aantoonbare keukenkennis, bij voorkeur in combinatie met werkbladen en apparatuur; 
  • hbo-werk- en -denkniveau; 
  • een positieve houding en oprechte interesse in de klant; 
  • een hands-on mentaliteit;
  • talent in plannen en organiseren.

Verder is aantoonbare, succesvolle werkervaring in customer service een pré.

Wat bieden wij?

  • Een werkomgeving met een open, informele cultuur waarin collega’s samen de klus klaren.
  • Een dynamische baan waarbij je bijdraagt aan excellente dienstverlening aan onze klanten.
  • Naast een marktconform salaris ontvang je een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, met o.a. 12 atv-dagen en 24 vakantiedagen, eindejaarsuitkering, winstdelingsuitkering en een goede pensioenregeling.

Benieuwd naar jouw toekomstige werkomgeving? Kijk dan eens op www.dkgkeukens.nl

Is dit jouw droombaan?
Herken jij jezelf in dit profiel en ben je enthousiast geworden om ons team te komen versterken? Overtuig ons dan met jouw persoonlijke verhaal en word onze nieuwe collega.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met onze teamleider Klantenservice Monique van Nunen, tel. 06 – 1055 7089 of Junior HR Adviseur Suzanne Beerendonk, tel. 0164-285392.

Een PI (Predictive Index®) en PLI Predictive Learning Index®) test maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.