Open Menu
Pijl naar beneden

Creatieve Vormgever

Keller Keukens staat voor de persoonlijke keuken. Dat betekent meer dan een mooie keuken leveren naar de smaak en wensen van de klant, volgens de laatste trends. Het staat ook voor de persoonlijke manier waarop wij zaken doen. Zowel in het binnenland als ver daar buiten. Om onze ambitieuze groeidoelstellingen te realiseren en vorm te geven zijn wij voor ons marketing team op zoek naar een Creatieve Vormgever.

Wat ga je doen?
Visualiseren in de ruimste zin van het woord. Jij bent straks verantwoordelijk voor de visuele identiteit van Keller Keukens. Alles wat jij maakt, draagt bij aan het voelbaar maken van de waardes van ons merk. Zowel online als offline en op de winkelvloer. Denk bijvoorbeeld aan de vormgeving van brochures, prijslijsten, advertenties, POS materiaal en on-line content. Je komt met creatieve oplossingen en ideeën en kunt die ook zelf vormgeven, presenteren en (laten) uitvoeren. Je maakt de vertaling van plannen, ideeën en concepten naar uitvoerbare projecten en levert ook je bijdrage aan de realisatie.

Hoewel de nadruk ligt op grafisch vormgeven brengt de aard van ons product met zich mee dat je ook bezig bent met interieurs, woonstijlen en het maken van moodboards. Jij maakt de vertaling van concepten en ideeën naar passende uitingen. De vormgeving doe je geheel zelfstandig maar ook de daadwerkelijke productie valt onder jouw verantwoordelijkheid. Is de productie niet zelf uitvoerbaar? Dan stuur jij de externe leveranciers aan en zorg je ervoor dat alles volgens de juiste richtlijnen en planning verloopt.

Mooie keukens bereikbaar maken voor zoveel mogelijk mensen. Een missie waar onze 45 medewerkers zich dagelijks voor inzetten. En waar jij straks aan mee kunt bouwen! De afdeling waar je terecht komt bestaat uit 4 collega’s met een grote passie voor het vak én voor het product.

Wie zoeken wij?

 • Een gedreven, creatieve en open persoonlijkheid met een hands-on mentaliteit.
 • Een doener die veelzijdig en inspirerend is en altijd op de hoogte is van de laatste trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied.
 • Iemand die out of the box kan en durft te denken en als sparringpartner fungeert voor zowel collega’s, externe partijen als voor leidinggevenden.
 • Iemand die uitstekend kan samenwerken en kennis en ervaring graag deelt. Die niet bang is voor deadlines en prima kan werken onder druk.
 • Iemand die kan plannen en organiseren, maar ook improviseren en beslist geen 9 tot 5 mentaliteit heeft.

Wat vragen wij?

 • Een afgeronde creatieve HBO opleiding aangevuld met een aantal jaren vergelijkbare werkervaring in bijvoorbeeld de woon- of interieurbranche;
 • Ruime gebruikerservaring van moderne (multimedia) vormgeving-, presentatie-, en tekensoftware
 • Overtuigende communicatie- en presentatievaardigheden in zowel de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

 • Een werkomgeving met een open, informele cultuur waarin collega’s samen de klus klaren.
 • Een boeiende, dynamische baan met de mogelijkheid om direct bij te dragen aan het uitbouwen van ons merk.
 • De kans om een persoonlijke stempel te drukken op de activiteiten van de afdeling.
 • Naast een marktconform salaris een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, te denken aan 12 ATV-dagen en 24 vakantiedagen,  eindejaarsuitkering, winstdelinguitkering en een goede pensioenregeling.

Is dit jouw droombaan?
Herken jij jezelf in dit profiel en geloof je in de kracht van een merk, overtuig ons dan met jouw persoonlijke verhaal, ondersteund met jouw portfolio en cv, en word onze nieuwe collega.  

Voor vragen over de vacature kun je bellen met onze marketingmanager Loes Broos, tel. 0620 30 33 11 of P&O adviseur Joop van der Linden, tel. 0622 66 13 71. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.