Open Menu
Pijl naar beneden

Monteur Technische Dienst Fabriek

Technisch verantwoordelijk zijn voor de crème de la crème van machines op keukenproductiegebied. Iets waar je wellicht nog niet van droomde toen je vroeger je eerste elektrische apparaat openschroefde en nauwkeurig onderzocht. Als Monteur Technische Dienst Fabriek kun je bij Bruynzeel al je kennis toepassen in de praktijk. De besturingstechnieken zijn high-end en worden ook gebruikt in de automotive. Hoeveel uitdaging wil je eigenlijk?

Zet je gereedschapskist maar vast klaar
Inspecties, preventief onderhoud, reparaties en verbeteringen. Dat is in een notendop waar jij je als monteur Technische Dienst mee bezighoudt. Op zowel werktuigbouwkundig, besturingstechnisch als elektrotechnisch gebied. Daarnaast ben je gebiedsverantwoordelijk en krijg je een aantal 'eigen' machines of machinelijn die je monitort en analyseert. Uiteraard sta je er nooit alleen voor, je hebt lijnoperators, teamcoaches en collega-monteurs om mee te sparren. En om kennis uit te wisselen. Bovendien vragen we je mee te denken over de dingen die beter kunnen en nemen we je advies mee bij grote investeringen. En omdat we het belangrijk vinden dat je je optimaal ontwikkelt, stimuleren we je de certificaten heftruckchauffeur, NEN3140-aanwijzing, VCA, BHV en vakbekwaamheid te halen.

Keukens van Bruynzeel, al jaren het equivalent van kwaliteit
Jouw werkplek is alvast gereserveerd in onze fabriek in Bergen op Zoom. Met een oppervlakte van 56.000 m2, dus ongeveer even groot als 8 voetbalvelden, is dat 1 van de grootste keukenproductielocaties van Europa. We gaan in alles voor kwaliteit, dus om dat perfecte eindproduct te kunnen maken, is uiteraard ook onze assemblagelijn geavanceerd en state-of-the-art. Dat moet ook wel, want de 17.500 kasten en 2.500 keukens?? die onze 350 collega's per week opleveren moeten om door een ringetje te halen zijn.

Je sluit je aan bij onze technische dienst, bestaande uit 16 collega's. Als monteurs draaien jullie bij roulatie verschillende, afwisselende diensten. Dag, vroege, late of incidenteel een nachtelijke storingsdiensten, waarbij je collega's die een acuut probleem hebben met hun installatie te hulp schiet. Dagdiensten, voor machineonderhoud of revisiewerkzaamheden in de werkplaats. Daarnaast heeft elke monteur 1x in de 11 weken een oproepdienst om indien de situatie daarom vraagt snel ter plaatse te zijn en te assisteren bij calamiteiten.

En de werkomstandigheden? Je collega's zijn zeer tevreden over de schone omgeving, de goede klimaatbeheersing en de afwezigheid van vuil en vocht. Bovendien werk je in het algemeen niet met zware componenten, een voordeel voor je lichaam.

Wat staat er voor jou op het vuur?
Je gaat aan de slag bij een echt open bedrijf: informeel en professioneel. Onderlinge collegialiteit en prettig samenwerken zijn hier aan de orde van de dag. Van die organisatie kan jij onderdeel worden en het levert je nog meer op. Bij deze functie van monteur TD keukenfabriek Bruynzeel ontvang je tevens een:

  • brutomaandsalaris tussen € 2.500 en € 5.250, afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • 24 vakantiedagen en 12 atv-dagen.
  • breed aanbod aan (online) opleidingsmogelijkheden.
  • eindejaarsuitkering en een winstdelingsuitkering.
  • vast dienstverband.
  • mobiel.
  • pensioenregeling.
  • bijdrage aan je sportschoolabonnement.

Welke ingrediënten neem jij mee?
Dat je de nodige kennis van én interesse in techniek in je toolbox hebt spreekt voor zich. Mechanica heeft weinig geheimen voor je. Je hebt interesse in besturingstechniek en beschikt ook al over enige kennis. Daarnaast wil jij je graag verder in ontwikkelen in de besturingstechniek. Je bent altijd nieuwsgierig naar hoe dingen anders en beter kunnen en neemt initiatief waar het gaat om voorstellen voor nieuwe toepassingen. Bovendien kom je het best tot je recht in een team, waarin jullie elkaar de juiste vragen stellen om tot de beste technische innovaties te komen. Daarbovenop heb jij:

  • een mbo-diploma in de richting van Elektrotechniek, Mechatronica of Werktuigbouwkunde. Of je hebt al veel ervaring opgedaan in genoemde vakgebieden. 
  • het liefst kennis van Servosystemen, Siemens S7 en Beckhoff-besturingen.

Waar wacht je nog op?
Solliciteren doe je in een handomdraai. Heb je nog vragen over de vacature en/of de sollicitatieprocedure? Marc Luijkx, via 06 – 22 06 57 18 en Kim van Veldhuizen, via 06 – 10 81 86 48 beantwoorden ze met plezier.