Open Menu
Pijl naar beneden

Heftruckchauffeur

Wat ga je doen?
Als heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het ontvangen en controleren van goederen. Je controleert de kwaliteit van de ontvangen producten en zorgt voor het inboeken van de ontvangen productie in ons geautomatiseerde voorraadsysteem. Daarnaast zorg je ervoor dat de producten opgeslagen worden op de daarvoor bestemde plaats in het magazijn. Naast het ontvangen en opslag van productie, ben je ook verantwoordelijk voor het tijdig aanvullen van alle pick locaties en het aanleveren van pallets aan onze productieafdelingen. Om te zorgen voor nog meer variantie in je werk, zal je ook worden ingezet als medewerker ontvangt of als orderpicker. En je zorgt er voor dat je werkplek er ordelijk en schoon uitziet.

Ben jij onze nieuwe Magazijnbeheerder?
Binnen onze fabriek kom je de meest uiteenlopende situaties tegen. Dit zie jij als een uitdaging en je raakt bijzonder geïnspireerd als je in een team werk wat lekker presteert. Jij gaat zelfstandig aan de slag om te zorgen dat wij onze keukens op tijd bij de klant krijgen.

Daarnaast beschik je over een flexibele werkhouding en sterke communicatieve vaardigheden. Je bent een teamplayer. De functie voer je uit in dagdienst of ploegendienst.

Wat bieden wij jou?
Jij gaat zelfstandig aan de slag en je bent uitermate goed in mensen verbinden om te zorgen dat wij onze keukens op tijd bij de klant krijgen.

Werken bij DKG betekent actief bijdragen aan een duurzame wereld. Wij zijn voorloper op het gebied van duurzaamheid en zijn de enige keuken fabrikant in Europa die CO2- neutrale keukens levert. Onze kennis delen wij niet alleen graag met jou, maar ook met ons internationaal netwerk. Samen komen wij verder.

Reageer dan via onze website: https://werkenbij.dkggroep.nl/ Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Kim van Veldhuizen (HR adviseur bij DKG) via T: 06 10 81 86 48 Een PI (PREDICTIVE INDEX®) test en/of assessment maakt deel uit van de sollicitatie procedure.