Open Menu
Pijl naar beneden

HR Stagiair(e)

Durf jij het aan om deel uit te maken van de grootste keukenproducent van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!
DKG Services is een dochteronderneming van DKG Holding B.V. en verleent diensten aan alle vennootschappen behorend tot de DKG Holding met daaronder o.a. Bruynzeel Keukens B.V. en Keller B.V.

 
Voor de HR afdeling op het hoofdkantoor in Bergen op Zoom zoeken wij een enthousiaste afstudeerder.

                                                     HR Stagiair

Wat bieden wij:
In de eerste weken van je stage krijg je een uitgebreide introductie vanuit DKG, om zo de organisatie goed te leren kennen. Graag zouden wij in overleg met jou een onderzoekopdracht bedenken. Je krijgt hierbij de ruimte om te bekijken waar jouw voorkeuren liggen. Na de introductie wordt het initiatief bij jou gelegd om je onderzoek zelfstandig en verantwoord uit te voeren.

DKG biedt jou de begeleiding die je nodig hebt tijdens het onderzoek en jouw ontwikkeling. Naast een goede begeleiding bieden wij je een leuke stagevergoeding, fijne werksfeer en een eigen werkplek.

Wat zoeken wij:
Je bent een ambitieuze HBO student die Human Resource Management of Personeel en Arbeid studeert en op zoek is naar een uitdagende en leerzame afstudeerstage.

Vaardigheden die je beschikt:

  • Je bent zelfstandig
  • Je bent praktisch ingesteld
  • Je bent analytisch ingesteld
  • Je bent communicatief vaardig

Enthousiast?:
Ben je enthousiast geworden en voldoe jij aan de functie eisen? Solliciteer dan door jouw cv en motivatiebrief te versturen naar cveekelen@dkgservices.nl.

Mocht je vragen hebben over de vacature, dan mag je contact opnemen met Cindy van Eekelen (HR Stagiair) via onderstaande contactgegevens:
emailadres: cveekelen@dkgservices.nl