Open Menu
Pijl naar beneden

Kwaliteitscontroleur

Voorkom voorspelbare werkdagen en ga voor uitdaging! Word Kwaliteitscontroleur bij DKG.
 

Wat ga je doen?
De afdeling kwaliteitscontrole is een nieuwe afdeling binnen de keukenfabriek die nog volop in ontwikkeling is.
Als kwaliteitscontroleur ben jij verantwoordelijk voor de controle van verschillende producten op diverse afdelingen. Het is een afwisselende functie en je  komt op diverse afdelingen te werken.
Het is belangrijk om de afwijkingen die er zijn op de juiste manier te rapporteren en te bespreken met de collega’s van de betreffende productie afdelingen, dit om deze in de toekomst te voorkomen en te zorgen dat deze niet bij de klant terecht komen.
Verder ben je voor de collega’s ook de vraagbaak als het kwaliteit betreft en overleg je met Senior QC/teamcoaches/teamleiders of iets al dan niet door kan naar de klant. Hierbij hanteer je de geldende normen en daarbij maak je de overweging wat voor impact de afwijking heeft bij de klant.

Ben jij onze nieuwe Kwaliteitscontroleur?
Voor het goed uitvoeren van deze functie kan je zelfstandig werken, en controleer je aan de hand van de normen de producten.
Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift is voor deze functie noodzakelijk vanwege de uitleg die je moet kunnen geven en het noteren van de gegevens en afwijkingen
Verder sta je stevig in je schoenen en ben je standvastig als je er van overtuigd bent dat iets afkeur is en kan je dit ook goed onderbouwen.
Daarnaast ben je alert, werk je secuur en heb je een proactieve houding, komt zelf met verbeteringen en denkt actie mee over hoe de afdeling nog meer kan groeien en we de kwaliteit in de fabriek kunnen verhogen.

Wat bieden wij jou?
Wij geloven in de kracht van onze medewerkers en leggen daardoor veel verantwoordelijkheid bij jou. Daar doen wij graag wat voor terug.
Dit kan je van ons verwachten:

  • Goed salaris, 12 ATV-dagen en 24 vakantiedagen
  • Eindejaaruitkering, winstdelingsuitkering en goede pensioenregeling
  • Een breed aanbod aan (online) opleidingsmogelijkheden zodat je jouw carrière tot een succes kunt maken
  • Een bijdrage aan je sportschool abonnement

Werken bij DKG betekent actief bijdragen aan een duurzame wereld. Wij zijn voorloper op het gebied van duurzaamheid en zijn de enige keukenfabrikant in Europa die CO2-neutrale keukens levert. Onze kennis delen wij niet alleen graag met jou, maar ook ons internationaal netwerk. Samen komen wij verder.
Daarnaast organiseren wij regelmatig personeelsuitjes, bedrijfsborrels en andere activiteiten. Kortom, zo’n werkomgeving vind je nergens anders!

Is deze functie jou op het lijf geschreven?
Pas je in het profiel van kwaliteitscontroleur en wil jij deze uitdaging aan gaan.
Stuur dan een goede motivatie met daarin vermeld waarom jij vind dat je geschikt bent voor deze functie en hoe jij denkt de kwaliteit in de fabriek naar een hoger niveau te kunnen brengen.

We zien graag je sollicitatie tegemoet.

Een PI (PREDICTIVE INDEX®) test en/of assessment maakt deel uit van de sollicitatie procedure.