Open Menu
Pijl naar beneden

Kwaliteitsmedewerker

Wat ga je doen?
Samen met je collega Kwaliteitsmedewerkers ga je er voor zorgen dat de uitleveringen van onze producten conform norm bij de klanten aankomen. In dit team ga jij de sturende collega zijn en voor voldoende uitdagingen komen te staan dit te realiseren.

Jij bent verantwoordelijk voor de coördinatie omtrent de controle van de uitgaande goederen op de afdeling Assemblage en/of andere logistieke/productie afdelingen. Door middel van het opsporen van afwijkingen aan de producten, draag je de zorg dat er alleen maar producten conform de afgesproken norm naar (interne) klanten worden verstuurd. Bij producten met afwijkingen zorg je dat deze afwijkingen correct worden geregistreerd en gecommuniceerd naar collega’s, om deze in de toekomst te voorkomen
Jij bent het aanspreekpunt voor de collega  Kwaliteitsmedewerkers op de diverse afdelingen. Jij bepaalt of je moet escaleren of niet. Hierbij communiceer je met collega’s op de afdeling  Assemblage en/of andere logistieke/productie afdelingen. Naast het letten op de kwaliteit, neem je deel aan werkoverleggen, heb je een pro-actieve houding en kom je met verbetervoorstellen.

Ben jij onze nieuwe kwaliteitscontroleur?
Voor het goed uitvoeren van deze functie kan je zelfstandig werken en weet je collega’s te overtuigen van de kwaliteit van ons product. Je bent in staat om zelf acties te ondernemen, je bent kritisch en niet bang om het gesprek aan te gaan.
 
Daarnaast is een flexibele houding nodig voor de veranderde omstandigheden zowel in tijd, plaats, taken, verantwoordelijkheden en de samenwerking met mensen. Tevens beschik je over voldoende communicatieve vaardigheden, kun je geconcentreerd werken en ben je collegiaal.

Deze functie voer je uit in ploegendienst.

Wat bieden wij jou?
Wij geloven in de kracht van onze medewerkers en leggen daardoor veel verantwoordelijkheid bij jou. Daar doen wij graag wat voor terug.
Dit kan je van ons verwachten:

  • Goed salaris, 12 ATV-dagen en 24 vakantiedagen
  • Eindejaaruitkering, winstdelingsuitkering en goede pensioenregeling
  • Een breed aanbod aan (online) opleidingsmogelijkheden zodat je jouw carrière tot een succes kunt maken
  • Een bijdrage aan je sportschool abonnement

Werken bij DKG betekent actief bijdragen aan een duurzame wereld. Wij zijn voorloper op het gebied van duurzaamheid en zijn de enige keukenfabrikant in Europa die CO2-neutrale keukens levert. Onze kennis delen wij niet alleen graag met jou, maar ook ons internationale netwerk. Samen komen wij verder.