Open Menu
Pijl naar beneden

Medewerker Kwaliteit & Milieu

Denk je dat er altijd iets te verbeteren valt aan producten en processen, wil je iedere dag wisselende werkzaamheden doen? Dan zit je als medewerker Kwaliteit & Milieu in een van de modernste keukenfabrieken ZEKER op je plek!
Lees dan nu absoluut verder hoe jouw dag er uit kan zien als je bij ons komt werken.

Wat ga je doen?
Onze keukens voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en duurzaamheid staat hierbij voorop.

De afdeling Kwaliteit & Engineering zorgt voor de technische ontwikkeling van de te produceren collecties en draagt hierbij zorg voor de kwaliteit en engineering van processen en producten.

Als Medewerker Kwaliteit en Milieu analyseer je alle aanwezige gegevens uit het productieproces. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kwaliteitspunten, servicegegevens, interne testresultaten etc. Jij maakt van deze data een analyse. Op basis van jouw analyses ga je aan de slag met het uitzetten en uitvoeren van bijbehorende acties. Ook de opvolging daarvan behoort tot  jouw werkzaamheden.
Dit doe je samen met medewerkers van de betrokken afdelingen in (verbeter)projecten.

Daarnaast voer je interne audits uit op de processen, zowel in de productieomgeving, als op een klantenservice en ondersteunende afdelingen. Het doel hiervan is om de kwaliteit van de processen te borgen en te verbeteren.
De acties en verbeterslagen die uit de (interne) audits naar voren komen, worden door jou opgevolgd om als een spin-in-het-web gezamenlijk de verbeteringen te realiseren.

Omdat je veel weet over de processen en producten ben je samen met je collega’s van Kwaliteit en Engineering vraagbaak voor interne vragen over het product en/of het proces.
Zo help je je collega’s om onze klanten van de juiste antwoorden en oplossingen te voorzien.

Ben jij onze nieuwe medewerker Kwaliteit & Milieu?
Jij bent “de medewerker” die

 • kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan,
 • informatie/signalen herkent, verbanden legt en komt met oplossingen,
 • graag zelfstandig werkt, met de daarbij behorende verantwoordelijkheden,
 • met iedereen goed kan communiceren,
 • affiniteit met een productieomgeving heeft,
 • vooral gedreven is.

Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Verder staat er op jouw cv:

 • HBO/MBO+ werk- en denkniveau

Heb je (nog) geen afgeronde opleiding maar door (werk)ervaring wel de juiste kennis in huis? Ook dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Wat bieden wij jou?
Wij geloven in de kracht van onze medewerkers en leggen daardoor veel verantwoordelijkheid bij jou. Daar doen wij graag wat voor terug.

Dit kan je van ons verwachten:

 • Vast dienstverband
 • Goed salaris, 12 Atv-dagen en 24 vakantiedagen
 • Eindejaarsuitkering, winstdelingsuitkering en een goede pensioenregeling
 • Een breed aanbod aan (online) opleidingsmogelijkheden zodat je jouw carrière tot een succes kunt te maken
 • Een bijdrage aan je sportschool abonnement (waar je in Nederland ook sport of wil gaan sporten)

Werken bij DKG betekent actief bijdragen aan een duurzame wereld.  Wij zijn voorloper op het gebied van duurzaamheid en zijn de enige keukenfabrikant in Europa die CO2-neutrale keukens levert. Onze kennis delen wij niet alleen graag met jou, maar ook met ons internationaal netwerk. Samen komen wij verder.

Daarnaast organiseren wij regelmatig personeelsuitjes, bedrijfsborrels en andere activiteiten. Kortom, zo'n werkomgeving vind je nergens anders!

Is deze functie jou op het lijf geschreven?
Solliciteer vandaag nog door een mail te sturen naar Kim van Veldhuizen (HR adviseur) email: kvveldhuizen@dkgservices.nl.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Kim van Veldhuizen (HR adviseur bij DKG) via T: 06 10 81 86 48 of Francois Elst (manager Kwaliteit & Engineering) via T: 06 5339 0729.