Open Menu
Pijl naar beneden

Operationeel Inkoper

Wat bieden wij:
Als operationeel inkoper draag je zorg voor  alle activiteiten rondom de bestelling en levering van commissie-artikelen zoals o.a. apparatuur en werkbladen. Als operationeel inkoper heb je zicht op de behoeftes en zorg je ervoor dat de benodigde goederen Just In Time en op een juiste manier aangeleverd worden. Hiervoor onderhoud je contact met onze leveranciers en ons distributiecentrum. Je hebt oog voor risico’s in de bevoorrading en let scherp op de prestaties van leveranciers. Manco’s vanuit leveranciers stem je af met klantenservice en leverancier om te komen tot een acceptabele oplossing.
Je bent een spin-in-het-web bij de behandeling van spoed-aanvragen en zorgt hierbij voor een goede onderlinge samenwerking met interne en externe partijen om het maximale resultaat voor onze klant te bereiken.
Je bent actief in verbeterprojecten in de goederenstroombeheersing. Je rapporteert aan de manager bedrijfsbureau. Kortom, een leuke, belangrijke en verantwoordelijke functie binnen ons bedrijf.

Wat zoeken wij:
Je hebt een afgeronde MBO-opleiding, bij voorkeur in de logistiek/bedrijfskunde. Je hebt goede kennis van administratieve processen, je bent handig met excel en je hebt ervaring in plannen en organiseren. Je werkt nauwkeurig en resultaatgericht. Daarnaast ben je communicatief in staat om in het spanningsveld van interne en externe partijen te acteren. Kennis van SAP en/of de Duitse taal is een pré.
Onze arbeidsvoorwaarden:
Naast een prima salaris aangevuld met  goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve ziektekostenverzekering en een uitstekende pensioenregeling.

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Erwin Schelhaas, manager bedrijfsbureau, telefoon 06-30015864 of Kim van Veldhuizen, hr adviseur, 06-10818648.

Een PI (PREDICTIVE INDEX®) test en/of assessment  kan onderdeel uitmaken van de sollicitatie procedure.

Geïnteresseerd?:
Pas je in het profiel van operationeel inkoper, dan zien we graag je reactie.