Open Menu
Pijl naar beneden

Operator

Ben jij ambitieus en technisch aangelegd? Ben je op zoek naar een mooie kans om jouw capaciteiten uit te breiden? Dan kunnen wij jou de ideale volgende stap in jouw carrière bieden. Wij zijn per direct op zoek naar operators en ambitieuze kandidaten die graag naar een operators functie willen groeien of juist verder verdieping zoeken in het vak.

Als Operator werk je binnen een team dat verantwoordelijk is voor het instellen, bedienen en controleren van machines ten behoeve van het produceren van onderdelen of voor het samenstellen van de kasten voor onze keukens. Naast het bepalen van de meest efficiënte productievolgorde en verwerking van de productiegegevens, zal ook het bewaken en bijvullen van grond- en hulpstoffen tot je taken behoren. Het continue bewaken en/ of bijstellen va het productieproces en een proactieve werkhouding zijn nodig om storingen te voorkomen, zodat de productieoutput voldoet aan onze geldende kwaliteitsnormen. Daarnaast speel je een belangrijke rol in het uitvoeren van eerstelijnsonderhoud, en ben je ondersteunend naar de technische dienst voor het tweedelijnsonderhoud. Je komt te werken in een van de meest moderne keukenfabrieken van Europa, waar de mooiste technieken zijn te vinden. In deze functie als operator werk je voornamelijk met CNC-machines, maar er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden. Oftewel, een uitdagende functie waarbij je een belangrijk bijdrage hebt bij het realiseren van de doelstelling van je afdeling.

 Wat zoeken wij:
Beschik je over mbo-niveau 2/3 werk- en denkniveau. Reageer dan direct, want wij kunnen jou opleiden tot een volleerde operator.

Ook voor de meer ervaren operators, die al in het bezit zijn van een Operator A of Operator B vakopleiding kunnen wij voldoende uitdaging en verdieping bieden.

Je bent bereid om een opleiding te volgen aan een of meerdere moderne machines, zoals te zien is op de https://werkenbij.dkggroep.nl/ of bekijk ook eens het volgende filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=8nGKZ-EaNNs

Verder ben je iemand die oog heeft voor kwaliteit en werk je nauwkeurig. Daarnaast beschik je over voldoende communicatieve vaardigheden en kun je gedisciplineerd werken. Je werkt graag samen met anderen en staat klaar voor je collega.

Je bent een teamplayer,  je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en je bent collegiaal ingesteld. De functie voer je uit in 2- of 3-ploegen.

Onze arbeidsvoorwaarden:
Naast het feit dat je in de modernste keukenfabriek van Europa komt te werken, ben je onderdeel van ons geweldige team! Op onze afdeling heerst een fijne bedrijfscultuur. We zorgen er als team elke keer weer voor dat de klus geklaard wordt.  Ook heb je bij ons de garantie op ontwikkeling en groei. Wellicht ben jij zelfs onze toekomstige operator.
 
Is deze functie jou op het lijf geschreven?
Solliciteer vandaag nog via onderstaande sollicitatiebutton.
 
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Kim van Veldhuizen, HR Adviseur bij DKG, via T. 06 10 81 86 48.