Open Menu
Pijl naar beneden

Software ontwikkelaar

Software ontwikkelaar

Dit wordt jouw uitdaging
Wij zijn DKG, een internationaal georiënteerd verkoop en productiebedrijf van de merken Bruynzeel, Keller en DKG Keukens. Dagelijks produceren wij met 800 medewerkers zo’n 3000 keukenkastjes in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. Om ervoor te zorgen dat het productieproces zo optimaal mogelijk verloopt, optimaliseert de afdeling Assortimentsbeheer alle beschikbare data. Simpel gezegd: wij sturen rechtstreeks de fabriek van DKG én onze winkels aan.

Als software ontwikkelaar ga jij samen met de stuklijst- en commercieel product configuratoren aan de slag met assortiments- en proceswijzigingen in onze product-configuratietool Primefact.
Met je kennis van Object Oriëntatie en C# werk je actief mee aan een duidelijk en optimaal klasse-model en bijbehorende software waarin de volledige configuratie van onze assortimenten is gedefinieerd.
Daarnaast leid je jouw collega’s (configuratoren), die de functionele kennis hebben, op om goed werkbare scripts te schrijven en speel je een actieve rol in het standaardiseren van onze manier van werken.
 
Jouw bijdrage bestaat o.a. uit:

 • Het ervoor zorgdragen dat onze verkopers gemakkelijk 3D keukens kunnen ontwerpen;
 • Alle verkochte keukens omgezet worden in werkbare stuklijsten voor de fabriek;
 • Het inrichten van assortiments- en proceswijzigingen in Primefact, zowel voor de commerciële organisaties als de fabriek
 • Het vereenvoudigen van de data in Primefact, zodat met 1 druk op de knop de prijslijst  naar de klant gestuurd kan worden.

Er is nog meer…
Eind 2020 introduceren wij een nieuw lade systeem in onze kasten. Hier draag jij actief aan bij, doordat je helpt bij het aanpassen van de verschillende scripts voor de lade-aansturing. Daarnaast ga je ook aan de slag om de bestaande scripts te verbeteren.

Jouw eindgebruikers
Dankzij jouw inzet zorg jij ervoor dat niet alleen de verkoopadviseurs hun werk succesvol kunnen uitvoeren, ook de productiemedewerkers in de fabriek weten precies wat zij moeten doen. Elke dag weer.

Laten we vooral de belangrijkste eindgebruiker niet vergeten: onze klanten. De betrouwbaarheid van het klasse-model, robuust werkende software én indrukwekkende hoeveelheid configuratie-data resulteren uiteindelijk in een nieuwe en vooral functionele keuken van honderden huishoudens door heel Nederland. Want wist je dat één op de vier huishoudens een Bruynzeel keuken heeft? Wellicht kunnen we dat aantal samen met jou straks verhogen.

Is dit een uitdaging waar jij enthousiast van wordt?
Je hoeft geen ervaring met Primefact of keukens op je cv te hebben staan. Maar je hebt wel meerdere jaren ervaring als ontwikkelaar en vindt het leuk deze ervaring en je uitstekende OO- en C# kennis te delen met je collega’s.

Verder beschik jij over:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Enkele jaren ervaring in een gelijkwaardige werkomgeving;
 • Een luisterend oor. Aandacht voor de vraag achter de vraag;
 • Inlevingsvermogen. Begrijpen hoe de vork in de steel zit;
 • Een duidelijke eigen mening. “Won’t take no for an answer”;
 • Goede communicatieve vaardigheden. Je kan jouw oplossingen overtuigend overbrengen.

Wat kan je van ons verwachten?
Iedereen die bij ons in dienst komt, volgt onze interne opleiding. Als Ontwikkelaar volg je in ieder geval de onderdelen product- en materiaalkennis, en maak je kennis met de processen en procedures van de organisatie. Na de opleiding ga je aan de slag en leer jij het vak door coaching on the job.

Verder bieden wij jou:

 • Direct een vast dienstverband
 • Goed salaris, 12 ATV-dagen en 24 vakantiedagen
 • Eindejaarsuitkering, winstdelingsuitkering en een goede pensioenregeling
 • Een breed aanbod aan (online) opleidingsmogelijkheden en ruimte voor groeimogelijkheden zodat je jouw carrière tot een succes kunt maken
 • Een bijdrage aan je sportschool abonnement (waar je in Nederland ook sport of wil gaan sporten)

Werken bij DKG betekent actief bijdragen aan een duurzame wereld.  Wij zijn voorloper op het gebied van duurzaamheid en zijn de enige keukenfabrikant in Europa die CO2-neutrale keukens levert.

Wil je sfeer proeven bij DKG? Met onze Virtual Tour geven wij jou graag een kijkje bij ons in de keuken. In het bezit van een VR-bril? Maak de beleving compleet en activeer de VR-modus.

Verras de keukenwereld met jouw inzicht en expertise!
Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega's die samen met ons voor de beste kwaliteit willen gaan. Maak kennis met de wereld van data binnen DKG en solliciteer vandaag nog!

Heb je inhoudelijke vragen over de functie, organisatie of de afdeling Assortimentsbeheer? Neem dan contact op met Jeroen Luijcks, Manager Assortimentsbeheer, via T: 06-10036226.