Open Menu
Pijl naar beneden

Meewerkend voorman Assemblage en Voormontage

Intro

Wil je een bijdrage leveren in de modernste keukenfabriek van Europa? Is duurzaam produceren ook jouw missie? Lees dan snel verder over deze functie van Meewerkend voorman!
 

Organisatie- en afdelingsomschrijving

DKG is de groep achter de succesvolle Nederlandse merken Bruynzeel Keukens en Keller Keukens. Waar we ons succes aan te danken hebben? Onze merken maken wij letterlijk zelf in De Keukenfabriek in Bergen op Zoom. Maar daar blijft het niet bij! Vanuit onze twee merken ontwikkelen, ontwerpen, verkopen én plaatsen we keukens. 

Je komt te werken in één van de modernste en grootste keukenfabriek van Europa. De fabriek is volledig geautomatiseerd. Je komt te werken op de afdeling Assemblage en Voormontage. Als meewerkend voorman stuur je samen met je collega meewerkend voormannen op coachende wijze een team aan van productiemedewerkers en operators. Wil je meer over ons weten? Kijk dan eens op onze website www.dkggroep.nl.
 

Functie informatie

Als meewerkend voorman ben je voornamelijk bezig met het efficiënt en effectief plannen en coördineren van het productieproces. Om dit te realiseren draag je zorg voor het tijdig aanwezig zijn van opdrachten en materialen en maak je een weloverwogen planning. Je stuurt op de afdeling assemblage en voormontage samen met je collega meewerkend voormannen op coachende wijze  een  team aan van productiemedewerkers en operators. Daarnaast ben je  verantwoordelijk voor het  machinepark, waarbij het (laten) verhelpen van 1e lijns storingen en reparaties een wezenlijk onderdeel van deze functie vormen. Daarnaast heb je veelvuldig contact met de diverse afdelingen binnen onze organisatie, zoals Technische Dienst, ICT, Bedrijfsbureau.

Functie eisen
Voor het succesvol uitvoeren van deze veelzijdige functie beschik je over organisatorische, coachende en sturende vaardigheden. Je hebt affiniteit met PC gebruik en applicaties, zoals Microsoft office en SAP.
Je beschikt over MBO werk- en denkniveau. Je bent in staat om snel en weloverwogen beslissingen te nemen, zodanig dat de interne klant en het productieproces hier geen hinder van ondervindt. Als coach van het team ben je communicatief vaardig, kwaliteitsbewust en klantgericht.
Daarnaast beschik je over een flexibele werkhouding en sterke communicatieve vaardigheden. Je bent een teamplayer!

Aanbod
Al onze keukens worden in onze eigen fabriek geproduceerd. Van bestelling tot aan productie en aflevering. Dat maakt ons dé modernste keukenfabriek van Europa. Zo'n werkomgeving vind je nergens anders!

Daarnaast ontvang je een prima salaris en bieden wij je goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, uitstekende pensioenregeling en diverse collectieve verzekeringen.

Het betreft een fulltime functie in dagdienst of ploegendienst.

Inlichtingen bij
Is deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan vandaag nog via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen?
Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met: Kim van Veldhuizen (HR adviseur), telefoon: 06-10818648, Arthur de Leeuw (teamleider), telefoon: 0683219571 of Jaco van den Houten (teamleider), telefoon: 06-10900691.

Een PI (PREDICTIVE INDEX®) test en/of assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatie procedure.