Open Menu
Pijl naar beneden

Teamcoach Fabriek

Heb jij zin in een mooie uitdaging waarbij jij samen met je collega’s zorgt dat de beste keuken wordt geproduceerd voor onze klant? Dan zit je goed bij Bruynzeel Keukens. Wij hebben namelijk de modernste keukenfabriek van Europa, de plek waar kwaliteit voorop staat! Wij zijn op zoek naar een teamcoach

Wat ga je doen?
Als teamcoach zorg je voor de dagelijkse aansturing op de werkvloer. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse voortgang, kwaliteit en het onderhoud binnen jouw werkgebied. Onder begeleiding van je teamleider zorg jij voor coaching en opleiding van medewerkers en uitzendkrachten bij het uitvoeren van de werkzaamheden. Verder neem je deel aan de verschillende overlegvormen, zoals werkoverleg, verbeterteams en projectteams. Je draagt zorg voor een schone, opgeruimde werkplek. Je rapporteert aan de teamleider.

Ben jij onze nieuwe teamcoach?
Voor het succesvol uitvoeren van deze veelzijdige functie beschik je over organisatorische, coachende en sturende vaardigheden. Je hebt affiniteit met PC gebruik en applicaties, zoals Microsoft office en SAP.
Je beschikt over MBO werk- en denkniveau, waarbij een MBO-diploma een pre is. Je bent pro-actief, resultaatgereden en positief.

Daarnaast beschik je over een flexibele werkhouding en sterke communicatieve vaardigheden. Je bent een teamplayer. Je voert de functie uit in ploegendienst.

Wat bieden wij jou?
Wij geloven in de kracht van onze medewerkers en leggen daardoor veel verantwoordelijkheid bij jou en waar je je altijd kunt ontwikkelen. Je komt in een mooi bedrijf en geweldig team te werken waar we samen de mooiste keukens produceren.

Werken bij Bruynzeel Keukens betekent actief bijdragen aan een duurzame wereld.  Wij zijn voorloper op het gebied van duurzaamheid en zijn de enige keukenfabrikant in Europa die CO2-neutrale keukens levert. Onze kennis delen wij niet alleen graag met jou, maar ook met ons internationaal netwerk. Samen komen wij verder.

Is deze functie jou op het lijf geschreven?

Solliciteer dan direct!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Kim van Veldhuizen (HR adviseur) via T: 06 10 81 86 48.

Een PI (PREDICTIVE INDEX®) test kan onderdeel uitmaken van de sollicitatie procedure.