Open Menu
Pijl naar beneden

Teamcoach Lakkerij

DKG is de groep achter de succesvolle Nederlandse merken Bruynzeel Keukens en Keller Keukens.
Voor DKG De Keukenfabriek bv zoeken wij voor de afdeling Lakkerij een fulltime:

Teamcoach Lakkerij

Wil jij je carrière als teamcoach Lakkerij voortzetten in één van de modernste en grootste keukenfabrieken van Europa? Vind je het daarnaast interessant om nauw betrokken te zijn bij procesbewaking en optimalisatie en heb je oog voor kwaliteit en vakmanschap? Solliciteer dan direct naar deze functie van teamcoach Lakkerij!

Functie
Als teamcoach Lakkerij ben je voornamelijk bezig met het efficiënt en effectief plannen en coördineren van het lakproces. Om dit te realiseren draag je zorg voor het tijdig aanwezig zijn van opdrachten en materialen en maak je een weloverwogen planning.
Je bent verantwoordelijk voor het  machinepark, waarbij het optimaliseren van het proces en alle bijkomende logistieke stromen een wezenlijk onderdeel van de functie vormen. Daarnaast heb je veelvuldig contact met de afdelingen productielogistiek en technische dienst.
En je houd je, samen met je collega teamcoach, bezig met het begeleiden, coachen en instrueren van circa 6 spuiters, 6 Kwaliteitsmedewerkers, 6 Voorbereiders lakkerij en 6 productiemedewerkers. Je rapporteert aan de teamleider lakkerij.

Wat zoeken wij:
Voor het succesvol uitvoeren van deze veelzijdige functie beschik je over sterke analytische en organisatorische vaardigheden. Je hebt een opleiding in een technische of logistieke  richting (minimaal MBO 3). Je bent in staat om snel en weloverwogen beslissingen te nemen, zodanig dat het productieproces hier geen hinder van ondervindt.  Ervaring in een productie omgeving heeft zeker de voorkeur. Je heb oog voor de kwaliteit en het vakmanschap. Als coach van het team ben je communicatief vaardig en overtuigend.

Organisatie
DKG is de groep achter de succesvolle Nederlandse merken Bruynzeel Keukens en Keller Keukens. Waar we ons succes aan te danken hebben? Onze merken maken wij letterlijk zelf in De Keukenfabriek in Bergen op Zoom. Maar daar blijft het niet bij! Vanuit onze twee merken ontwikkelen, ontwerpen, verkopen én plaatsen we keukens.

Je komt te werken in één van de modernste en grootste keukenfabrieken van Europa. Onze fabriek is volledig geautomatiseerd. Het team van de afdeling Lakkerij telt 25 medewerkers en de bereidwilligheid is groot. Er heerst een open, nuchtere en eerlijke cultuur en er is veel voor ruimte voor zelfinitiatief.

Onze arbeidsvoorwaarden:
Naast het werken bij een dynamische en flexibele organisatie, ontvang je een prima salaris en kom je in aanmerking voor goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, uitstekende pensioenregeling en diverse collectieve verzekeringen. Je komt te werken in een omgeving waar vernieuwen en verbeteren aan de orde van de dag is. Er is veel ruimte voor initiatief en je hebt bij ons de garantie op ontwikkeling en groei.

Geïnteresseerd?:
Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Kim van Veldhuizen (HR Adviseur), telefoon: 06-10818648 of Jaco van den Houten, (Teamleider Lakkerij), telefoon: 06-10900691.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Een PI (PREDICTIVE INDEX®) test kan onderdeel uitmaken van de sollicitatie procedure.