Open Menu
Pijl naar beneden

Warehouse manager

Kies zelfverzekerd de weg voorwaarts met jouw team
Het uitdagende van onze fabriek zit hem er onder andere in dat we alles zelf doen. We bedenken, produceren én verkopen onze keukens. In dat proces vormt elk team een onmisbare schakel. Onze keukens voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en duurzaamheid staat hierbij voorop. Het geeft jou als warehouse manager de kans om over je team heen te kijken en je stempel te drukken op verbeterprocessen waar iedereen baat bij heeft.

Met jouw team zorg je voor het behalen van de afgesproken doelen. Uiteraard doe je dat door het borgen van de kwaliteit en met overzicht over de kosten. Onze teams bestaan uit zo'n 20-60 mensen (vast en flex), die operationeel worden aangestuurd door teamcoaches. Jij bent uiteindelijk verantwoordelijk voor de coaching en de beoordeling van je teamleden, waarbij de coaches zich meer met de dagelijkse aansturing bezighouden. Daarnaast ben je zeer betrokken bij investeringsprojecten op de afdeling. Samen met je collega-managers ben je altijd op zoek naar verbeteringsmogelijkheden.

Keukens van Bruynzeel Keukens, al jaren het equivalent van kwaliteit
Jouw werkplek is alvast gereserveerd in onze fabriek in Bergen op Zoom. Met een oppervlakte van 56.000 m2, dus ongeveer even groot als 8 voetbalvelden, is dat 1 van de grootste keukenproductielocaties van Europa. We gaan in alles voor kwaliteit. Dus om dat perfecte eindproduct te kunnen maken, is uiteraard ook ons machinepark geavanceerd en state-of-the-art. Dat moet ook wel, want de 18.500 kasten en 2.500 keukens die onze 350 collega's per week opleveren moeten om door een ringetje te halen zijn.

Welke ingrediënten neem jij mee?
Jij hebt de kenmerken van een echte verbinder. Dat uit zich vooral in je kwaliteit om goed te luisteren en weloverwogen beslissingen te nemen. Je communiceert makkelijk, op elk gewenst niveau en benadert gesprekspartners op een positieve manier. Daarnaast ben je stressbestendig wanneer dingen even niet lopen zoals gepland en ga je elk probleem te lijf als een uitdaging. Daarbovenop heb jij:
 

 • een hbo-diploma,
 • minimaal 3 jaar ervaring in het vakgebied en met leidinggeven.

Wat staat er voor jou op het vuur?
Je gaat aan de slag bij een open bedrijf: informeel en professioneel. Onderlinge collegialiteit en prettig samenwerken zijn hier de orde van de dag. Van die organisatie kan jij onderdeel worden en het levert je nog meer op. Bij deze functie van manager warehouse bij de keukenfabriek van Bruynzeel Keukens ontvang je tevens een:

 • bruto maandsalaris tussen € 3.500 en € 4.200, afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • 24 vakantiedagen en 12 atv-dagen.
 • eindejaarsuitkering en een winstdelingsuitkering.
 • breed aanbod aan (online) opleidingsmogelijkheden.
 • targetbonus.
 • vast dienstverband.
 • mobiele telefoon.
 • pensioenregeling.
 • bijdrage aan je sportschoolabonnement van netto €15,00 per maand.

Waar wacht je nog op?
Solliciteren doe je in een handomdraai via onze website www.werkenbij.bruynzeelkeukens.nl of via de onderstaande sollicitatiebutton.